Glædelig påske, jeg håber at I har fri og kan nyde et par gode påskedage. Det lyder måske lidt mærkeligt at putte thahin og ingefær i et påskeæg, men det smager faktisk rigtig godt og eksotisk 😉 De er nok mest til voksne.
- 100g dadler (6-8 stk alt efter størrelse)
- 40g thahin
- 3,7 g ingefærpulver, øko, Urtekram
- 1 tsk vaniljepulver, øko, Urtekram
- 18 g chokolade, 72%
Blend thahin, dadler, ingefær og vaniljepulver, til det bliver en samlet masse. Rul dejen i 6 lige store kugler. Smelt chokoladen i et vandbad eller microovnen. I stedet for at dyppe ægget helt i chokoladen har jeg penslet det, først på den ene side (lad det stivne i køleskab eller fryser i 5 min) og så den anden side. Det giver lidt rustikt look, de kunne evt. pyntes med lidt hakkede mandler.
Hvert påskeæg indeholder 100 kcal, så hvis man er fitmom svarer det til et mellemmåltid er 1 1/2 påskeæg 🙂