Om
MOMI Universe

Online MOMI efterfødselsforløb

I dette forløb for du adgang til MOMI appen hvor du:

ONLINE WORKING MOMI FORLØB

I dette forløb får du adgang til MOMI appen hvor du:

FYSISK - MOMI 10 UGERS EFTERFØDSELSFORLØB

I dette forløb træner du i Momi Universe Studiet hvor du får:

Online MOMI efterfødselsforløb

3 måneder

Ønsker du at blive en stærkere og sundere version af dig selv? Men det der med at komme ud af døren og ned på et efterfødselshold passer ikke ind i din hverdag?

MOMI online efterfødselsforløb er et personlig forløb for dig der er på barsel og gerne vil i gang med din træning. Vi har erfaring med over 600 kvinder i forløb og har lavet et fantastisk personligt, motiverende og effektivt online forløb. Vores seje team står klar til at støtte dig og vi har samlet alle vores kompetencer for at hjælpe dig mest muligt, teamet har bla. har disse titler på cv’et ; fysioterapeut, tidligere kok, psykoterapeut, kostvejleder, fysisk træner og alle har arbejdet med målgruppen mødre de sidste år.

Du får hver uge en ny træningsvideo og der lægges op til at du laver denne 3 gange på en uge, alle træninger er mellem 20-25 min, så YES momi du kan godt presse det ind. Træningen er skabt for at styrke din efterfødselskrop og der vil altid være flere niveauer at vælge imellem. Jeg motiverer dig til at få lavet træningen, men hvis du har et specifikt spørgsmål, en gammel skade der driller eller lign. så kan du altid skrive til mig i app’en og her få min personlige vejledning til at løse problemet. På den måde får du et meget personligt forløb, både på træning og kost.

Hvad får du?:

Helt praktisk får du et login til din personlige brugerprofil i MOMI appen, hvor du: 

Online Working Momi Forløb

6 måneder

Ønsker du at blive en stærkere og sundere version af dig selv?

Det kan være svært i en travl hverdag med arbejde, institutionsliv eller måske bor du bare for langt fra et muligt træningsstudie?
Online working MOMI et personlig forløb for dig der gerne vil have styr på din træning og kost i det travle morliv. Vi har erfaring med over 600 kvinder i forløb og har lavet et fantastisk personligt, motiverende og effektivt online forløb. Vores seje team står klar til at støtte dig og vi har samlet alle vores kompetencer for at hjælpe dig mest muligt, teamet har bla. har disse titler på cv’et ; fysioterapeut, tidligere kok, psykoterapeut, kostvejleder, fysisk træner og alle har arbejdet med målgruppen mødre de sidste år.

Hver uge får du en ny træningsvideo i gruppen og der lægges op til at du laver denne 3 gange på en uge, alle træninger er mellem 20-25 min, så YES momi du kan godt presse det ind efter putning. Træningen er skabt for at styrke din krop og der vil altid være flere niveauer at vælge imellem. Så uanset tidligere træningserfaring er du velkommen. jeg motiverer dig til at få lavet træningen, men hvis du har et specifikt spørgsmål, en gammel skade der driller eller lign. så kan du altid skrive til mig i app’en og her få min personlige vejledning til at løse problemet. På den måde får du et meget personligt forløb.

Helt praktisk får du et login til din personlige brugerprofil i MOMI appen, hvor du kan:
chatte med mig, stille spørgsmål og jeg sender dig videoer.
kan se din egen personlige kostplan som er lavet ud fra dine tal, målsætninger og ønsker
kan tracke din udvikling og følge med i dine resultater
– få en masse motivation, tips og tricks fra mig, så du kan nå dit mål.

Hvordan foregår det?

Helt praktisk får du et login til din personlige brugerprofil i MOMI appen, hvor du: 

MOMI 10 Ugers Efterfødselsforløb​

10 Uger

MOMI 10 ugers efterfødselsforløb er et kost- og træningsforløb, hvor vi hjælper dig godt og sikkert i gang med træning igen efter graviditet og fødsel. Vi anbefaler at du har været til dit 8-ugers tjek hos lægen, men du kan tilmelde dig så længe du føler dig klar og tilpas. Forløbet indeholder en ugentlig gruppetræning, samt to hjemmetræninger. Du træner sammen med max fire andre mødre, hvilket gør at der er god tid til den enkelte samt individuel guidning. Der er intet krav til dit træningsniveau, alle kan være med, om du er vant til at træne tidligere eller ej. På de 10 uger vil du lære alle basisøvelser med en kettlebell, og der er god tid til at kost og træning bliver en fast del af din nye hverdag, mens du bliver holdt til ilden af vores dygtige trænere. Ved første træningsgang vil du blive testet for delte mavemuskler, blive målt og vejet, og få taget før-billeder. Du vil blive målt og vejet undervejs i forløbet, og du slutter forløbet af med re-test for mavemusklerne, og får taget efter-billeder. Din baby er selvfølgelig meget velkommen til træningen, og vi trænere gør hvad vi kan for at DU får trænet. 

Hvad får du?

Hvordan foregår det?

Når du booker et forløb via vores formular på hjemmesiden, og har betalt for din plads på forløbet, er du sikret din plads. Ca. 1 uge inden opstart vil du modtage et link til en lukket facebookgruppe. Facebookgruppen indeholder din kostplan, træningsvideoer, informationer og sparring undervejs i forløbet. Du kan altid stille spørgsmål i facebookgruppen. Og så er vi ellers klar til første træningsgang på Vesterbrogade 180, 1800 Frederiksberg C., hvor vi glæder os til at tage imod dig og din baby.

Praktisk info:

Du kan parkere din barnevogn foran studiet, du kan trille den indenfor eller om i gården. Kommer du i bil er der mulighed for parkering på Vesterbrogade, eller du kan få udleveret p-billet af os til parkering i gården. Der er pusleplads, kravlegård, vippestol, slyngevugger med motor og aktivitetsstativer med legetøj. Medbring gerne drikkedunk og indendørs træningssko.

Pris

Pris 3800,-

Sif Skov Kapijimpanga

Mit navn er Sif Skov Kapijimpanga, jeg er 34 år og mor til Ellis på 2 år, Sia
på 6 år og bonusmor til Aida på 12 år. Jeg har i mange år interesseret mig
for træning, og i 2008 blev jeg uddannet diplomtræner i fitness og
styrketræning fra Danmarks bedste træner akademi (Aalborg
sportshøjskole). Udover træning interesserer jeg mig for kost, og blev i
februar 2014 uddannet bachelor i ernæring og sundhed. Jeg elsker
kombinationen ved at arbejde med det hele menneske både fysisk og
ernæringsmæssigt. Min egen træningshistorik byder på almen fitness,
crossfit og kettlebells.
Kettlebells er mit speciale, og jeg var med på den første bølge af (Thierry
Sanchez) certificerede trænere i Danmark – og i 2010 deltog jeg i VM i
kettlebells og har siden deltaget i små konkurrencer i DK.
Jeg har arbejdet med mange målgrupper, og undervist i alt fra vandaerobic til crossfit. 

De sidste 9 år har jeg brugt på at blive klogere på,
hvordan gravide kan og må træne, samt hvordan du kan komme i form
efter fødslen.
Det var især før og under min første graviditet jeg opdagede manglen på
viden og information om træning til gravide og kvinder der har født. Det
var oplagt for mig at bruge min egen viden og min uddannelse til at hjælpe
og træne denne målgruppe, og derfor startede jeg MOMI Universe som blog.
Efter min barsel med Sia i april 2016 valgte jeg at gå fuldtids selvstændig
med MOMI Universe, som træner og kostvejleder, det gik over alt forventning
og i november 2016 åbnede jeg mit eget MOMI Universe træningsstudio på
Vesterbrogade 161, 1800 Frederiksberg. Siden er vi flyttet til større lokaler
på vesterbrogade 180 og der er kommet flere trænere til. Alle der
underviser hos MOMI Universe har en relevant uddannelse indenfor kost og
træning samt gennemført MOMI Universe’s interne træneruddannelse.
Jeg ville skabe et hyggeligt og hjemligt sted til kvinder der gerne vil træne,
men på deres baby’s præmisser. Alt skal være nemt når man har sin baby
med, så der er puslebord, mikroovn, kogekedel, legetæppe, skråstol,
legetøj, slyngevugger med mortor og optimal barnevognsparkering 😉
Jeg glæder mig til at modtage dig online eller fysisk 🙂

Liv

Du vil møde søde træner Liv hos MOMI Universe. Liv er uddannet kok og har arbejdet som kok i mange år, indtil hun fandt ud af at hun skulle en anden vej. Nu har hun en bachelor i ernæring og sundhed, er uddannet personlig træner og læser på sin kandidat i Idræt og sundhed. Liv har været igennem MOMI Universe’s interne træner uddannelse og har allerede trænet en masse dejlige mamas både i vores studie og online. Liv bor sammen med sin kæreste og nyder livet i indre by. Du skal glæde dig til at møde dette skønne smilende væsen, der altid giver motiverende ord med på vejen. Der er altid kaffe, grin og sved på panden på Livs hold.

Camilla

Du vil møde skønne træner Camilla hos MOMI Universe, Camilla har også en bachelor i ernæring og sundhed og er ved at færdiggøre sin uddannelse som psykoterapeut. Hun ønsker at støtte og skabe samtaler om krop og kost med alle jer skønne kvinder. Camilla har trænet crossfit og med kettlebells i over et årti og har en masse praktisk erfaring med træning og teknik. Hun har også været igennem MOMI Universe’s interne træner uddannelse, hun underviser hold i studiet og afholder herudover psykoterapeut samtaler. Camilla er mor til Eva på 1 år, gift med Kim og nyder livet på frederiksberg.

Glæd dig til at møde dette positive menneske der ser dig og dine behov lige der hvor du er. Der er altid grin, snak og sved på Camillas hold.

Mathilde

Søde træner Mathilde er uddannet fysioterapeut og kostvejleder, og har arbejdet som privatpraktiserende fysioterapeut de sidste 8 år. Hendes speciale og hovedområde er hos de gravide, mødre og kvindekroppen efter fødsel. Her har hun mange års erfaring både med individuel behandling og rådgivning, genoptræning og holdundervisning. Udover det tilbyder Mathilde fertilitetsfremmende fysioterapi, hun er uddannet BabyTummel Instruktør og er i fuld gang med at videreuddanne sig som børnefysioterapeut. Mathilde er selv mama til to små rødder, og kan derfor fuldt ud relatere til dét at være gravid, have født, og tiden efter fødsel. Du møder Mathilde på vores efterfødsels og gravidhold samt babytummel hold. Derudover laver Mathilde fysioterapi behandlinger. Du skal glæde dig til at møde dette power momi, der sørger for sved på panden og altid kommer med tips og tricks. Hun står klar til at tage imod DIG.